Uënsdei presenta l'àlbum «Mudança» 18 de Septiembre de 2020

Uënsdei presenta en concert el seu àlbum debut «Mudança» (La catenària 2020).

Partint de les arrels de la música pop-folk anglosaxona, la formació -a cavall entre Lleida i Barcelona i amb les terres de ponent com a epicentre- recupera també els missatges de resistència dels cantautors del segle passat, fent-los més presents que mai. Lletres en català que parlen sobre la quotidianitat del dia a dia, el camí d’anar cap endins, la calma inesperada de retrobar-se amb les emocions i buscar-hi les pròpies veritats; i finalment, l’eufòria d’anar cap enfora i cridar-les amb totes les lletres, des dels terrats.

El seu pop íntim de protesta recupera el so melòdic dels 90 per explicar històries, arranjades amb dedicació i detall. El seu llegat ve del seu àlies previ, «Wednesday Lips», sota el qual han autoeditat 4 àlbums des dels seus inicis l’any 2007; més d’una dècada en la que han cultivat l’amalgama de la seva música que traspua temps i maduresa.

El período de preventa para este evento ha terminado.

La Lleialtat Santsenca
c/Olzinelles 31 baixos
08014 barcelona

18 de Septiembre de 2020
Inicio: 20:00
Fin: 21:30
Añadir al Calendario

Entradas

15 actualmente disponible

8,00 €

Si ya ha pedido un ticket

Si desea ver o cambiar el estado y los detalles de su pedido, haga clic en el enlace de uno de los correos electrónicos que le enviamos durante el proceso de pedido. Si no puede encontrar el enlace, haga clic en el siguiente botón para solicitar que se le envíe de nuevo el enlace a su pedido.