OLDEN en concert - Prima che sia tardi - Festival Cose Di Amilcare 15 de Febrero de 2020

Concert de presentació de el nou disc publicat en tres idiomes: italià (Prima che sia tardi), castellà (Abans que sigui tard) i català (Abans no va seguir tard).
Prima che sia tardi és el cinquè àlbum de Olden. El músic i cantautor italià, establert fa temps a Barcelona, ​​segueix en el estel·la dels seus anteriors discos ( “Sono Andato a Letto Prest”, 2014; “Ci Hanno Fregato Tutto”, 2017; “A60”, 2018), on la cançó d’autor troba el rock. Hi ha molt de Bob Dylan i Francesco De Gregori en Olden, a més d’una veu poderosa. Produït per Flavio Ferri (DELTA V) i publicat a Itàlia per VREC Music Label, Prima che sia tardi és un àlbum conceptual en què la denúncia social i una profunda intimitat s’ajunten indissolublement. El Pato Negro és el protagonista del treballi representa la ideologia racista que exalta la diversitat amb l’únic objectiu de contraposar a la gent. Aquest cop Olden canta també en castellà i en català: no es tracta tan sols d’algunes cançons, sinó del disc sencer que en el mateix mes de febrer es publica també en les dues llengües.
Organitzat per Cose de Amilcare amb la col·laboració de Club Tenco de Sanremo.

El período de preventa para este evento ha terminado.

La Lleialtat Santsenca
carrer olzinelles 31, baixos
08014 barcelona

15 de Febrero de 2020
Inicio: 20:00
Fin: 21:15
Añadir al Calendario

Entradas

165 actualmente disponible

8,00 €

Si ya ha pedido un ticket

Si desea ver o cambiar el estado y los detalles de su pedido, haga clic en el enlace de uno de los correos electrónicos que le enviamos durante el proceso de pedido. Si no puede encontrar el enlace, haga clic en el siguiente botón para solicitar que se le envíe de nuevo el enlace a su pedido.